KC Limburg

De vereniging voor hond en baas in de regio Parkstad

Gehoorzaamheid 1

001 EG1 cursusDe cursus Gehoorzaamheid I sluit aan op de puppycursus en is geschikt voor iedereen die het leuk vind om samen met de hond aan het werk te gaan en nieuwe dingen te leren. Tevens is het de Beginnerscursus voor honden vanaf ca 5 maanden oud indien ze geen puppycursus hebben gevolgd.

Is de puppycursus nog vooral gericht op de opvoeding en socialisatie zo is het doel van de Beginnerscursus het (verder) leggen van een goede basis op het gebied van de gehoorzaamheid. 

002 EG1 cursusDe oefeningen in de cursus zijn van belang voor iedere hond. Van een hond die tijdens een wandeling los loopt, wordt verwacht dat een aantal commando’s, zoals het hier komen, bekend zijn. Hoewel nog steeds op een speelse wijze getraind wordt, zal meer precisie van de honden gevraagd worden. Ook is deze cursus de basis om bij KC Limburg deel te mogen nemen aan het Praktijkspeuren en de Train & Fun cursus.003 EG1 cursus
Oefeningen die onder andere aan bod komen zijn: aandacht vragen en vasthouden; lopen zonder aan de riem te trekken (volgen); komen op bevel, blijven zitten en liggen op afstand. De cursus wordt afgesloten met een examen. Het behalen van dit examen is voorwaarde om door te kunnen naar de volgende cursus.

Ook bij deze cursus staat het plezier van hond en baas voorop en wordt er gewerkt met positieve trainingsmethoden.


Inschrijven Gehoorzaamheid 1 cursusEerste lezing bij
KC Limburg
staat weer gepland.
Infoavond
Voedingsavond &
Tandgeneeskunde
Schrijf je snel in

meer info

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Instructeurs inlog