KC Limburg

De vereniging voor hond en baas in de regio Parkstad

Puppy cursus

De Puppycursus is bedoeld voor pups vanaf ca. 8 weken. In deze cursus wordt veel aandacht besteed aan de socialisatie van pups; verstandig om - ook als het niet uw eerste hond is - deel te nemen. In de puppycursus leren de pup en u hoe leuk samenwerken kan zijn, daarnaast wordt spelenderwijs een begin gemaakt met opvoedingsoefeningen zoals 'zit', 'af' en 'lopen aan de lijn zonder te trekken'.
001 Puppy cursus 002 Puppy cursusDaarbij staat een juiste omgang met de pup centraal; u leert hoe u de pup gewenst gedrag aanleert en ongewenst gedrag voorkomt, zoals opspringen en bijten. Ook leert u uw pup beter begrijpen doordat u kennis krijgt over hondengedrag. Bovendien is een theorieavond (zonder hond) een vast onderdeel van de cursus.

We werken in groepen van maximaal 8 honden. Omdat onze focus op de opbouw van een goede band tussen u en uw pup ligt, is er tijdens de les geen vast spelmoment voor het los spelen van de pups onder elkaar. Spelen is natuurlijk belangrijk...maar als het tijdens onze lessen gebeurt, dan alleen onder toezicht en in groepen van 2 tot 3 pups die qua maat en karakter bij elkaar passen. Pups leren ook veel van elkaar aan de lijn, bijvoorbeeld hoe ze elkaar (op afstand!) moeten
003 Puppy cursusbegroeten en passeren. Ook dit is een prima manier van socialiseren.004 Puppy cursus

Verder kunt u altijd met vragen terecht bij uw instructeur. Deze begeleidt u door veel informatie te verstrekken over hondengedrag, gezondheid en verzorging. En na elke les krijgt u per mail, een hand-out met een samenvatting van het geleerde.
ik wil me inschrijven voor de Puppy cursusEerste lezing bij
KC Limburg
staat weer gepland.
Infoavond
Voedingsavond &
Tandgeneeskunde
Schrijf je snel in

meer info

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Instructeurs inlog