KC Limburg

De vereniging voor hond en baas in de regio Parkstad

Algemene contactgegevens
Secretariaat KC Limburg
t.a.v. Dhr. G. Jacobs
Dr. M. Klompéstraat 24
6374 HZ LANDGRAAF

Bankgegevens
ABN AMRO Bank
IBAN: NL36ABNA0406736626
BIC: ABANL2A
t.n.v. KC Limburg te LandgraafCursuscoördinator
Voor alle informatie betreffende cursussen, kunt u terrecht bij onze cursuscoördinator Ietje te Lam-Peters. Zij verzamelt alle inschrijvingen en verdeelt iedereen in de desbetreffende cursusgroep.
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeurswensen, maar deze kunnen nooit gegarandeerd worden. Mochten er bij de inschrijvingen fouten of onzekerheden geconstateerd worden, neemt ze contact met de desbetreffende persoon op.

Voortijdige afmeldingen (i.v.m.wachtlijsten) of afmeldingen voor de rest van de cursus dienen ook via haar te geschieden!Coördinator workshops / seminars  etc.
Voor alle informatie betreffenden workshops, seminars, lezingen & wandelingen, dient u zich via Activiteiten in te schrijven.
Alle evenemten worden ook geplaatst op onze Facebook pagina, maar de inschrijvingen worden alleen via de website in behandeling genomen.
Angela Bruynswyck is hierin onze coördinator.Iedere maandag- en woensdag avond tijdens de cursus bent u van harte welkom op de Rimburgerhoeve te Landgraaf.
Ook op het gezellige, overdekte & verwarmde terras en binnen in de "auw Graanschuur" bent u samen met uw hond van harte uitgenodigd.

Bestuur & instructeurs.

0
0
0
s2smodernOnze najaarscursussen
starten
eind augustus /
begin september
Nog niet ingeschreven ?
klik dan hier
om je nog snel
in te schrijven.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
5
6
8
10
12
13
15
17
19
20
22
24
26
27
29

Instructeurs inlog